azura's FotoPage

By: azura ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Apr-2009 15:56 Email | Share | | Bookmark
rumah baru

salam semua....pada semua yang selalu mengikuti perkembangan di cantikmanis ni....fotopages telah pun di upgrade ke blog kami yang baru....so, secara rasminya boleh la mengunjungi laman blog kami http://cantikmanisbridal.wordpress.com

blog baru masih lagi dalam proses meng upload gambar2 koleksi cantikmanis...insyaAllah, kesemua gambar terkini akan di upload kan ke dalam blog baru dalam masa yang terdekat....

terima kasih


Thursday, 16-Apr-2009 03:19 Email | Share | | Bookmark

1st couple : Zul & Ika
2nd couple : Bob & Ina
Reception Date : 11 April 2009
Venue : Dewan MPAJ, Pandan Indah.
Tema : Hitam Putih

Salam untuk seisi keluarga pengantin, terima kasih sekali lagi sebab bagi kepercayaan pada cantik manis untuk merealisasikan hari bahgia 2 pasangan mempelai ni.... Tahniah untuk Zul&Ika dan Bob&Ina, semoga bahgia berpanjangan dan cepat dapat anak.....
Untuk semua, tataplah gambar2 hari bahgia mereka.....














Saturday, 28-Feb-2009 06:25 Email | Share | | Bookmark

Pelamin Ina & Anuar @Ampang Hilir


Pelamin Zali @Bangi


Pelamin Along @Rawang


Friday, 13-Feb-2009 13:50 Email | Share | | Bookmark
Wedding Ina & Anuar

Firstly, berbanyak terima kasih kepada Ina & Anuar kerana memberi kepercayaan kepada cantikmanis untuk merealisasikan majlis perkahwinan mereka. Layan gambar mereka.....







Wednesday, 7-Jan-2009 04:58 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tahun Baru 2009

Salam semua, dah agak lama tak update fotopages ni... maklum la bz sket... baru ni kami berkampung selama 3 hari di Ampang Point for wedding fair. Terima kasih kepada semua pengunjung booth Cantik Manis, kalau ada antara pakej kami yang berkenan sila la call kami untuk appoitment ye...

Kami juga nak ambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru untuk semua visitor fotopages kami.... semoga 2009 membawa seribu kebahgiaan buat kita semua..... amin.....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net